Blog

Praktijk score van 9,3

Al onze fysiotherapeuten zijn goed geschoold.

Betrokken fysiotherapeut

Een persoonlijke & unieke benadering

Snel inzicht in uw klacht

Korte lijnen met andere zorgprofessionals.

Een grondige second opinion bij rugklachten

Op de één of andere manier is er een bepaalde vorm van aanvaarding dat rugklachten en rugpijn nu eenmaal vaak voorkomen. Rugpijn wordt dan ook vaak geaccepteerd. Veel mensen die lijden aan rugpijn, proberen hiermee te leren leven.

Lees meer

Revalideren na een knieoperatie

Een operatie aan de knie is een intensieve ingreep en gaat gepaard met een flinke tijd revalideren. Dit proces van revalideren staat vaak in het teken van spieropbouw en het soepel maken van de knie tijdens het bewegen.

Lees meer

Preventief sporten bij FysioXtra

Bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid. Voldoende lichaamsbeweging vermindert het risico op ziekten. Daarnaast wordt je fitter en sterker, waardoor je minder snel blessures oploopt.

Lees meer

Manuele therapie bij lage rugklachten

In dit artikel wordt besproken waaraan je pijn in de onderrug herkent en waar het vandaan komt. Daarnaast leggen we uit wat de manuele fysiotherapeuten bij Fysio Xtra kunnen betekenen bij het verminderen van de lage rugklachten.

Lees meer

Fysiotherapie bij hardloopblessures

Hardlopen is een belastende sport voor het lichaam. De benen krijgen heel wat te verduren tijdens het hardlopen. In dit artikel bespreken wij wat veel voorkomende hardloopblessures zijn, wat de oorzaken hiervan zijn, wat de klachten zijn die hierbij komen kijken en hoe deze klachten behandeld kunnen worden.

Lees meer
Op zoek naar een goede fysiotherapeut in de regio Zaltbommel?

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in de regio Zaltbommel?

FysioXtra heeft meerdere praktijken in de regio Zaltbommel. Zo zitten er vestigingen in Waardenburg, Beusichem, Herwijnen, Zaltbommel en Den Bosch. Onze fysiopraktijken zijn goed en makkelijk bereikbaar. Vestiging Zaltbommel maakt gebruik van veel verschillende technieken, wat zorgt voor diverse behandelmogelijkheden.

Lees meer

Shockwave therapie Fysio Xtra

Shockwave therapie is een relatief nieuwe vorm van behandelen die wij steeds vaker toepassen bij (chronische) klachten. Omdat onze ervaringen met deze therapie erg goed zijn, vertellen wij je er graag meer over! Met name langdurige peesproblematiek kan door de shockwave (geluidsgolven) effectief worden aangepakt.

Lees meer
Manuele therapie bij nekklachten

Manuele therapie bij nekklachten

Heeft u last van klachten aan uw nek? U bent niet de enige. Naast lage rugpijn en schouderklachten is nekpijn een van de meest voorkomende klacht aan het bewegingsapparaat in Nederland.

Lees meer

Direct contact opnemen

Bij ons kan iedereen terecht. Of je nu topsporter bent of je wilt fitter worden. Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud.