Pilates

Met Pilates train en versterk je de spiergroepen om een sterk en soepel lichaam te krijgen. Hierbij zijn houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest de uitgangspunten.

Plan een vrijblijvend gesprek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Wat is Pilates?

  Met Pilates bouw je aan een sterke en stevige lichaamskern. De spieren rondom je rug, buik, heupen en bekken gebruik je dagelijks voor vrijwel alles wat je doet. Daarom is het juist zo goed om de stabiliteit en stevigheid van deze spieren te trainen.

  Dit doe je op een mat waarbij je vloeiende bewegingen maakt. Naast de oppervlakkige spieren train je hiermee ook voornamelijk de dieper gelegen spieren rondom de wervelkolom en in het bekken.

  Pilates

  Waar is Pilates goed voor?

  Een sterke kern geeft je meer kracht en verlaagt de kans op de blessures. Daarnaast wordt Pilates ook therapeutisch gebruikt, bijvoorbeeld bij revalidatie en bij chronische aandoeningen. Het bespoedigd het herstel van blessures en andere pijnklachten. Pilates is ook een goede aanvulling op de reguliere behandeling van je fysiotherapeut.

  Pilates bij FysioXtra

  In onze moderne locaties in Zaltbommel en Den Bosch beschikken wij over een comfortabele ruimte waar Pilates en Yoga lessen worden gegeven. Bij binnenkomst in de zaal voel je de ontspannen atmosfeer al. Ben je bij ons onder behandeling of wil je apart Pilates lessen volgen? Neem dan contact met ons op voor een proefles!

  Abonnement:
  Pilates € 47,50 per maand
  Dinsdag 19.30-20.30, donderdag 10.00-11.00 en vrijdag 10.00-11.00 uur.
  Neem contact op voor meer informatie.

  Plan een vrijblijvend gesprek

  Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


   Bij ons kan iedereen terecht. Of je nu topsporter bent of fitter wil worden.

   Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud.