Revalidatie na operatie

Een operatie is soms noodzakelijk om fysieke klachten te helpen of verminderen. Ook in een operatietraject is voorbereiding erg belangrijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat, hoe fitter je het ziekenhuis in gaat hoe fitter je eruit komt.

Neem direct contact op.

Revalidatie

Pre-operatief
In deze fase is het belangrijk om fysiek sterk en uitgerust naar de operatie toe te gaan. Onder begeleiding van onze fysiotherapeuten train je meestal 2 keer per week gericht conditie en kracht gedurende 6 weken voor je operatie. De te verwachten voordelen zijn;

Minder complicaties na de operatie
Korter revalidatie traject

In het algemeen adviseren we om in beweging te blijven zoals wandelen, fietsen en sporten met respect voor je klachten.

Post-operatief
Fysio Xtra heeft voor de meeste operaties een behandelprotocol vanuit de nieuwste richtlijnen. Het revalidatietraject wordt zorgvuldig met je besproken. Indien nodig komt in de eerste fase de fysiotherapeut aan huis om een start te maken met je herstel. Daarna zullen de afspraken op één van onze locaties gepland worden. Op elke locatie zijn specifieke faciliteiten aanwezig om de training en behandeling te optimaliseren. 

Kom je in aanmerking voor een operatie of is deze al gepland, neem dan contact op om een voor- en natraject te bespreken.

Direct contact opnemen

Bij ons kan iedereen terecht. Of je nu topsporter bent of je wilt fitter worden. Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud.

Call Now ButtonBel ons op 0418-65 18 63