Op zoek naar een goede fysiotherapeut in de regio Zaltbommel?

Praktijk score van 9,3

Al onze fysiotherapeuten zijn goed geschoold.

Betrokken fysiotherapeut

Een persoonlijke en unieke benadering

Snel inzicht in uw klacht

Korte lijnen met andere zorgprofessionals.

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in de regio Zaltbommel?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in de buurt van Zaltbommel die kwaliteit levert? Dan bent u bij FysioXtra aan het juiste adres!
Elke doordeweekse dag zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op maandag zijn wij zelfs tot 21:00 geopend. Op zaterdag kunt u bij ons terecht wanneer er sprake is van een spoedgeval. Het maakt niet uit op welk niveau u sport of niet aan sport doet, bij ons kan iedereen terecht.

Over FysioXtra

FysioXtra heeft meerdere praktijken in de regio Zaltbommel. Zo zitten er vestigingen in Waardenburg, Beusichem, Herwijnen, Zaltbommel en Den Bosch. Onze fysiopraktijken zijn goed en makkelijk bereikbaar. Vestiging Zaltbommel maakt gebruik van veel verschillende technieken, wat zorgt voor diverse behandelmogelijkheden.

Wij hebben een contract met bijna alle zorgverzekeraars, wat het voor u ontzettend makkelijk maakt. Niet voor niets gaat 1 op de 5 Nederlanders jaarlijks naar een fysiotherapeut. Wanneer u naar de fysiotherapeut gaat heeft u normaal gesproken geen doorverwijzing nodig. Alleen na een operatie of bij een chronische aandoening heeft u een verwijzing nodig van uw arts.

Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring in hun vakgebied en volgen cursussen om hun kennis te onderhouden.

Bij welke klachten kunnen wij helpen?

Wij behandelen allerlei soorten klachten. U kunt bij één van onze praktijkten terecht voor informatie, advies en behandelingen over:

Blessures of pijn aan lichaamsdelen, bijvoorbeeld armen, benen, schouders of rug;
Aandoeningen waarbij fysiotherapie gebaat is, zoals Multiple Sclerose, Cerebrovasculair Accident of een spierziekte;
Revalidatie na een operatie of ongeval;
Het opbouwen van de conditie voorafgaande aan een operatie.

Wij bieden bovendien behandelingen aan bij artrose, osteoporose, Parkinson, reumatoïde artritis, incontinentie, COPD, bekkenpijn en orthopedische klachten. U kunt ook bij ons in de praktijk terecht voor andere klachten.

Hoe verloopt een eerste afspraak bij ons?

Tijdens de eerste afspraak vindt er een intakegesprek plaats. Daarna wordt een fysiotherapeutisch onderzoek uitgevoerd. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld naar uw wensen en doelen. In de fitnessruimte en op de behandeltafel wordt gewerkt aan uw herstel. U kunt ook oefeningen meekrijgen die u thuis kunt uitvoeren om het herstel te bespoedigen.

Ons doel is het verbeteren van de bewegingsvrijheid en mobiliteit van het aangedane lichaamsdeel. Wij vinden het belangrijk dat uw kwaliteit van leven groter wordt. Daarnaast krijgt u adviezen over gezond beweeggedrag om terugval te voorkomen.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Afhankelijk van uw klachten zijn er verschillende behandelingen die wij kunnen toepassen om uw klachten te verminderen. Daarnaast kijken wij naar uw doelen en nemen die ook mee in het kiezen van het behandelplan. Hier volgt een kort overzicht van de specialisaties:

sportfysiotherapie;
manuele therapie;
oedeemtherapie;
shockwavetherapie;
medical taping;
dry needling;
schoudertherapie;
second opinion;
revalidatie na operatie;
mulligan concept;
medisch fitness.

Ons medisch fitnessprogramma is een fitnesstraining in groepsvorm waarvoor u ingeschreven kan worden indien u lichamelijke klachten heeft die het dagelijks functioneren beperken. Dit kan veroorzaakt worden door een sportblessure of een andere aandoening. Wanneer u uw lichamelijke conditie op peil wilt houden, kunt u ook gebruik maken van deze training. Hier kan een trainingsabonnement voor worden afgesloten.

Voorafgaand aan de training zal een vraaggesprek plaatsvinden. Dit is nodig om een uniek trainingsprogramma op te stellen. Bovendien wordt er een fitheidsscan afgenomen. Op basis van deze gegevens krijgt u een persoonlijk advies.

Waarom een behandeling bij FysioXtra?

Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring in hun vakgebied en volgen cursussen om hun kennis te onderhouden. De praktijk is toegankelijk voor iedereen en onze behandelplannen zijn altijd gepersonaliseerd. Iedereen is namelijk anders en daarom worden behandelplannen in samenspraak met u opgesteld. De praktijk bevat meerdere behandelkamers en een ruime oefenzaal. Doordat onze fysiotherapeuten gespecialiseerd zijn in veel soorten klachten kunnen wij diverse behandelingen aanbieden.

Bent u opzoek naar een fysiotherapeut in de regio Zaltbommel en bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor vragen of voor het maken van een afspraak. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om te werken aan een spoedig herstel.

Bij ons kan iedereen terecht. Of je nu topsporter bent of fitter wil worden.

Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud.