Vitaliteitsprogramma

Ben je bij ons onder behandeling geweest voor een klacht of blessure en wil je de kans vergroten dat die niet meer terugkomt? En heb je daarnaast de wens om je fitter en energieker te voelen? Met ons Vitaliteitsprogramma zorgen wij ervoor dat je consequent aan je gezondheidsdoelen werkt. Je gaat resultaten voelen, zien en behouden!

Wat ga je doen in ons Vitaliteitsprogramma?

Wil je vitaal worden en vitaal blijven kies ervoor om meerdere keren per week bij ons onder begeleiding te trainen. Deze training bestaat uit een combinatie van groepstraining, yoga, pilates en/of personal training.

Tijdens de begeleide trainingen zullen er diverse trainingsvormen aan bod komen, zoals core-training, balans/stabiliteit, krachttraining en cardio elementen.

Tijdens de trainingen worden de spieren dus flink aan het werk gezet!

Met yoga en pilates zorgen we voor een betere bewegelijkheid en coördinatie van het lichaam en de spieren. Dit verlaagt onder meer de stress in het lichaam en draagt bij aan lichamelijk en mentaal herstel.

Met Personal Training kijken wij specifiek naar wat jouw lichaam nodig heeft om vitaal te blijven, blessures te voorkomen en een algeheel gevoel van mentale fitheid te bereiken.

Vitaliteit

Wat bereik je met ons Vitaliteitsprogramma?

Mensen die op deze manier consequent aan hun gezondheid werken, voelen zich zowel lichamelijk als geestelijk fitter en sterker. Het lichaam veranderd, wordt slanker en houding en figuur verbeteren. Over de tijd zijn er minder blessures en draagt men een meer ontspannen gevoel over zichzelf.

Zo verloopt het traject

stap 1

Intakegesprek

stap 2

Lichamelijk onderzoek

stap 3

Persoonlijk programma samenstellen

stap 4

2 x per week trainen

stap 5

Evaluatie en bijsturen

Tijdens het intakegesprek brengen wij jouw situatie in kaart en bepalen we jouw vitaliteits doelstellingen. Daarop volgt een lichamelijk onderzoek waarbij we vaststellen hoe je gezondheid ervoor staat, waar we rekening mee moeten houden en welke vorm van training het beste bij jou past.

En dan is het tijd om aan het werk te gaan! 2 keer per week wordt je in onze moderne sportruimtes begeleidt door een professional om jouw doelen te bereiken. De eerste twee evaluaties vinden plaats na 6 en 12 weken, daarna elke 3 maanden.

Plan vrijblijvend Intakegesprek    *Gesprek verplicht u tot niets

    Bij ons kan iedereen terecht. Of je nu topsporter bent of fitter wil worden.

    Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud.