Run Fit

Run Fit is de gespecialiseerde hardloopzaak van West-Betuwe.Het team is door de fysiotherapeutische en sport-podologische achtergrond gespecialiseerd in het adviseren welke hardloopschoen het meest geschikt voor u is.

Bij Run Fit wordt u snel en professioneel geholpen. Er wordt een uitgebreide voet- en loopanalyse gemaakt door de sportpodoloog. Deze analyse geeft een goede indruk welke hardloopschoen het beste bij u als persoon past.

U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de juiste schoen, Run Fit beschikt namelijk over een uitgebreide collectie aan hardloopschoenen.

Praktijk score van 9,3

Al onze fysiotherapeuten zijn goed geschoold.

Betrokken fysiotherapeut

Een persoonlijke en unieke benadering

Snel inzicht in uw klacht

Korte lijnen met andere zorgprofessionals.

Run Fit

Run Fit is de gespecialiseerde hardloopzaak van West-Betuwe. Het team is door de fysiotherapeutische en sport-podologische achtergrond gespecialiseerd in het adviseren welke hardloopschoen het meest geschikt voor u is. Bij Run Fit wordt u snel en professioneel geholpen. Er wordt een uitgebreide voet- en loopanalyse gemaakt door de sportpodoloog. Deze analyse geeft een goede indruk welke hardloopschoen het beste bij u als persoon past. U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de juiste schoen, Run Fit beschikt namelijk over een uitgebreide collectie aan hardloopschoenen.

Meetsysteem

Bij Run Fit maken wij gebruik van de laatste technologie van LFT (Last Foot Technology). Wij maken een analyse van het looppatroon en de voetafwikkeling met behulp van een voetscanner, drukmeetplaat en video-opnames.

In tegenstelling tot de meeste hardloopspeciaalzaken maken wij een drukmeting tijdens het hardlopen en niet alleen een statische meting bij stilstand. Hardlopen is immers een dynamische beweging!

Aan de hand van de resultaten kunnen wij u de juiste sportschoenen adviseren. U zult zien; hardlopen op een passende schoen is een stuk makkelijker en leuker!

Meetsystemen

Merken

Bij Run-Fit kun je onder andere terecht voor de volgende merken:

Neem direct contact op.


    Bij ons kan iedereen terecht. Of je nu topsporter bent of fitter wil worden.

    Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud.