Groepstraining

Onze praktijken zijn voorzien van moderne sportzalen waar diverse groepstrainingen worden gegeven.
Ben je bij ons onder behandeling, doe je het mee aan het Vitaliteitsprogramma of wil je gewoon sporten in een groep?
Informeer eens naar de onderstaande groepstrainingen.

Small Group Training

Bij onze small group training wordt het hele lichaam op een effectieve en gevarieerde manier getraind. Wij begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft, daarom besteden we extra aandacht aan jouw specifieke klachten. Ons doel is niet alleen om deze klachten te herstellen, maar ook om ze in de toekomst te voorkomen.

Gevarieerde en Doelgerichte Oefeningen

Onze trainingen maken gebruik van een breed scala aan oefeningen die zijn ontworpen om je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren. Of je nu traint met je eigen lichaamsgewicht, functionele trainingstechnieken toepast, of gebruik maakt van verschillende apparaten, elke sessie is divers en uitdagend.

De grootste voordelen van deze training:

Niet leeftijdsgebonden:
Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd.
Aanpasbare oefeningen:
Elke oefening kan worden aangepast aan jouw individuele niveau, zodat je altijd op een veilige en effectieve manier traint.
Geschikt voor Alle Sportniveaus:
Of je nu een beginner bent of een gevorderde sporter, onze trainingsmethoden bieden een uitdaging voor iedereen. Heb je last van terugkerende fysieke klachten? Onze training kan jou helpen om deze aan te pakken en te voorkomen.

Doe Mee met een Proefles!

Benieuwd of onze small group training iets voor jou is? We bieden proeflessen aan zodat je kennis kunt maken met onze methode en onze groepen. Neem contact met ons op om een proefles in te plannen en ontdek hoe onze trainingen jou kunnen helpen om fitter, sterker en gezonder te worden.

Hardlopen bij Fysio Xtra

Hardlopen is misschien wel een van de bekendste sporten. Met slechts een paar goede schoenen en sportkleding ben je klaar om te gaan! Bij Fysio Xtra zien we hardlopen niet alleen als sport, maar ook als een waardevolle behandelvorm.

Runningtherapie
Bij Fysio Xtra gebruiken we hardlopen als een vorm van therapie, bekend als runningtherapie. Deze aanpak helpt bij het verminderen van zowel fysieke als psychische klachten door middel van actief bewegen in de buitenlucht, zonder de focus op prestaties. De training begint in een 1-op-1 setting, waarbij de techniek en opbouw essentieel zijn. Naarmate je herstelt, kan de therapie overgaan naar groepsverband. Aan het einde van je behandelingsperiode bespreek je samen met je therapeut de verdere mogelijkheden voor sport en beweging.

Functionele Krachttraining voor Hardlopers
Op woensdagavond bieden we functionele krachttraining specifiek gericht op hardlopers. Deze training richt zich op het versterken en weerbaarder maken van de spiergroepen die cruciaal zijn voor het hardlopen. Denk hierbij aan de bovenbenen, kniebanden, hamstrings, kuiten en pezen. Door deze krachttraining kunnen hardlopers niet alleen hun prestaties verbeteren, maar ook sneller herstellen en blessures voorkomen.

Doe Mee!
Ben je geïnteresseerd in runningtherapie of functionele krachttraining voor hardlopers bij Fysio Xtra? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veilig en effectief te hardlopen, met aandacht voor je gezondheid en welzijn.

Hardlooptraining in Waardenburg

Elke zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur organiseren wij een hardlooptraining vanuit onze locatie in Waardenburg.

Waarom Kiezen voor Onze Hardlooptraining?

Werkt u de hele week binnen? Vindt u het lastig om uw hardloopconditie op te bouwen? Start dan met onze hardlooptraining: lekker buiten en onder deskundige begeleiding!

Proefles

Wil je onze hardlooptraining uitproberen? Geen probleem! Neem contact met ons op en loop gezellig een keer met ons mee.

Abonnement

De kosten voor de hardlooptraining bedragen slechts €20,00 per maand.

Neem Contact Op

Geïnteresseerd in onze hardlooptraining in Waardenburg? Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Begin vandaag nog met werken aan je conditie in een gezellige en motiverende omgeving!

Preventief sporten
De hardloopwinkel Run Fit
Op onze locatie in Waardenburg vind je ook Run Fit, gespecialiseerd in het adviseren van de juiste hardloopschoenen voor jouw looptype. Bij Run Fit maken we gebruik van geavanceerde technologieën zoals vertraagde camera’s en voetdrukmeting om een uitgebreide analyse uit te voeren. Op basis hiervan ontvang je deskundig advies over welk merk en model het beste bij jou past. Ons motto is: “Hardlopen gaat pas goed met de juiste schoen aan je voet”.

Oncologie Groep

Na een intensief oncologisch behandeltraject begint voor veel patiënten een nieuwe fase: revalidatie. Dit proces is essentieel omdat het niet alleen gericht is op fysiek herstel, maar ook op het herwinnen van kracht, mobiliteit en algemeen welzijn na de zware behandelingen zoals chemotherapie, bestraling of chirurgie.

Revalidatie na kanker richt zich vaak op verschillende aspecten van herstel. Fysiotherapie speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het helpt bij het terugwinnen van spierkracht en het verbeteren van de mobiliteit die mogelijk tijdens de behandeling verloren is gegaan. Door middel van specifieke oefeningen en programma’s kan de fysiotherapeut de patiënt helpen om stap voor stap zijn of haar fysieke capaciteiten te herstellen.

Het revalidatieproces is vaak individueel afgestemd, omdat de behoeften en reacties van patiënten op behandelingen sterk kunnen verschillen. Het doel is altijd om de kwaliteit van leven te verbeteren en patiënten te helpen terug te keren naar een zo normaal mogelijk leven na de behandeling van kanker.

Bij ons kan iedereen terecht. Of je nu topsporter bent of fitter wil worden.

Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud.